Partit de la Lliga Asobal entre Barça i Granollers (@BMGranollers)
Handbol

Esport3 ofereix les finals masculina i femenina de la Supercopa Catalana

KH-7 BM Granollers i Amposta (17.15, Esport3), i Barça Lassa i Fraikin Granollers (21.00, Esport3) buscaran emportar-se el títol al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu

Marc BéjarActualitzat

Arriba la cita per excel·lència de l'handbol català. El pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu acull aquesta tarda les dues Finals de la Supercopa Catalana. En la competició femenina (17.15, Esport3), KH-7 BM Granollers i l'Amposta lluitaran per emportar-se un títol que les vallesanes han aconseguit en tres de les quatre edicions que s'ha disputat. Serà la repetició del duel de l'any passat, en què el Granollers va guanyar les del Montsià, que arriben amb ànims de revenja.

En la final masculina es podrà viure el clàssic per excel·lència de l'handbol de casa nostra, amb un partit que enfrontarà el Barça Lassa i el Fraikin Granollers (21.00, Esport3). Els dos equips van superar amb solvència els seus respectius partits de semifinals, i encaren la competició amb tots els jugadors disponibles del primer equip. Els barcelonistes són els clars dominadors d'aquesta competició (27 títols en 34 edicions), que ha anat canviant de format en els darrers anys. Des que s'anomena Supercopa Catalana, el Barça s'ha imposat els tres anys.

Els dos equips ja es van enfrontar en la primera jornada de la lliga Asobal, quan els homes de Xavi Pascual van superar per 37-26 el conjunt dirigit per Carlos Viver. Precisament en la competició domèstica, el Barça pot assolir la fita de les 100 victòries consecutives si guanya aquest dissabte en la seva visita a Santander.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut