Futbol

Esport3 i Catalunya Ràdio emetran la final de Wembley 92 amb la locució de Joaquim Maria Puyal

Aquest dissabte, a les 16.00 i a les 23.30 a Esport3 i a les 20.15 a catradio.cat, i a l'app de Catalunya Ràdio, es podrà reviure el partit entre el Barça i la Sampdoria que es va jugar el 20 de maig de 1992 i que va donar la primera Copa d'Europa als culers. A les 17.00, el "Tot gira" emetrà una entrevista amb Ronald Koeman

Actualitzat

Aquest dissabte 20 de maig es compleix el 25è aniversari de la victòria del Barça a la final de Wembley. Una final contra la Sampdoria d'Itàlia que va suposar la primera Copa d'Europa del club blaugrana. Aquest històric partit es podrà reviure pel canal Esport3 i amb la narració del partit que es va fer per Catalunya Ràdio amb Joaquim Maria Puyal, Antoni Bassas i Pilar Calvo.

S'emetrà per primer cop a les 16.00 de la tarda i en una segona projecció a les 23.45.

També en el mateix horari per catradio.cat i l'app de Catalunya Ràdio.

Avui, a les 20.15, es farà l'emissió per catradio.cat, Esport3 i l'app de Catalunya Ràdio del partit Barça-Sampdoria. Es reviurà, a la mateixa hora i el mateix dia, però 25 anys després, el partit que va fer entrar el Barça a la història de la Champions. Per primera vegada es veuran les imatges del matx amb la narració sencera de Joaquim Maria Puyal, Antoni Bassas i Pilar Calvo.

Ronald Koeman a "Tot gira"

El programa emetrà l'entrevista que David Clupés i Lluís Canut van fer a Ronald Koeman, a Liverpool, amb motiu dels 25 anys de la final de la Copa d'Europa que va guanyar el Barça davant la Sampdoria, a Wembley.

Es podrà sentir l'holandès dir coses com "va ser un moment tan feliç... quan veus que la pilota està ben picada, que marques, és inexplicable", o "no em veig al Barça les pròximes temporades, m'agradaria entrenar, en un futur, el Barça, però ara no m'hi veig".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut