Futbol

Esport3 i Catalunya Ràdio, amb el Girona

Esport3 i Catalunya Ràdio emetran una programació especial dissabte amb tota la informació relativa al partit que jugaran a Montilivi el Girona i l'Osasuna i que pot suposar per als catalans l'ascens per primera vegada a la història a la Primera Divisió.

Actualitzat
Catalunya Ràdio començarà de bon matí la programació especial amb motiu del partit entre el Girona i l'Osasuna amb "El suplement", amb Ricard Ustrell des de la capital gironina.

A les 14.30 el "Tot gira migdia", amb Xevi Soler, acostarà l'última hora des de Girona, i a partir de les 18.00 començarà la prèvia dins del "Tot gira", en aquest cas conduït per David Clupés.

A les 19.00, Catalunya Ràdio transmetrà en directe el partit. El Girona és a 90 minuts de complir el somni de pujar a la Primera Divisió. Saltaran a la gespa de Montilivi amb el resultat en contra de 2-1 del partit d'anada a El Sadar, però el gol de Kiko Olivas pot ser clau per aconseguir la victòria en el còmput final de l'eliminatòria. Eduard Solà i Montse Mir seran els encarregats de la transmissió.

Una vegada acabi el partit, i ja sabent si el Girona és equip de Primera, David Clupés continuarà amb el "Tot gira", amb les primeres declaracions dels protagonistes i l'ambient que s'estigui vivint a la capital gironina, fins a les 23.00.

En cas d'ascens, a partir de les 23.00 agafarà el relleu "El club de la mitjanit", amb Oriol Rodríguez, també en directe des de Girona.

TV3 i Esport3

Aquest dissabte, Artur Peguera, farà la part esportiva del "TN migdia" i el "TN vespre" des de Montilivi.

L'Esport3 començarà una primera edició especial de l'"Esport Club" a les 18.30, conduïda per Marc Negre, a qui acompanyaran Josep Maria Puig, Laura Brugués i Cristina Busquets des de l'estadi gironí. Acostaran l'ambient i l'última hora abans del transcendental partit que començarà a les 19.00.

I, una vegada acabi el matx, a partir de les 20.45, començarà la segona edició de l'"Esport Club" amb un ampli postpartit que inclourà les primeres declaracions dels protagonistes i l'ambient que s'estigui vivint a la ciutat i a l'estadi, una vegada confirmat si l'equip català ha aconseguit l'ascens.

Diumenge

En cas que el Girona es proclami equip de la Primera Divisió, diumenge, tant Catalunya Ràdio com Esport3 faran una programació especial amb la rua de l'equip per la ciutat i els parlaments dels protagonistes des de la plaça del Vi.

catradio.cat/totgira

esport3.cat

#TotGirona

#GironaAPrimeraE3

 

Anar al contingut