Els jugadors del Barça, celebrant la Copa que van guanyar l'any passat a Vilanova i la Geltrú
Hoquei patins

Esport3.cat transmetrà en directe les semifinals i la final de la Copa del Rei d'hoquei patins

Des d'aquest dijous i fins el diumenge es disputa a Oviedo la Copa del Rei d'hoquei patins, que comptarà amb una àmplia majoria de representants catalans: set de vuit. La web esport3.cat transmetrà en directe les semifinals i la final de la competició, que serà seguida també de ben a prop pel canal esportiu Esport3.

Actualitzat
Des d'aquest dijous i fins diumenge es disputa a Oviedo la Copa del Rei d'hoquei patins, que compta amb una àmplia majoria de representants catalans: set de vuit. La web esport3.cat transmetrà en directe les semifinals i la final de la competició, que serà seguida també de ben a prop pel canal esportiu Esport3.

El Liceo de la Corunya, actual líder de l'OK Lliga, es presenta com un dels grans candidats a guanyar el títol, sense oblidar el Futbol Club Barcelona, que aspira a encadenar el seu tercer triomf consecutiu a la competició. Cap dels dos tindrà un camí fàcil. Els gallecs han de superar d'entrada el Lleida per entrar en les semifinals i, en cas d'èxit, se les hauran amb els vencedors del Reus Deportiu-Vic. En el cas del Barça, inicia el seu camí mesurant-se amb l'Igualada i si se'n surt s'enfrontarà amb el Vilanova o el Vendrell per un lloc a la final.

El canal Esport3 transmetrà el dissabte la primera semifinal de la competició i farà connexions amb la segona semifinal, com també amb la final que es disputarà el diumenge al matí. Tant les dues semifinals com la final es podran seguir íntegrament a la web www.esport3.cat, amb locució a càrrec de Rafel Bagot.


Calendari de competició:

Dijous 28, quarts de final:
19.00 h. ICG Software Lleida-Coinasa Liceo
21.00 h. Reus Deportiu-CP Vic

Divendres 1 de març, quarts de final:
19.00 h. Mopesa Vilanova-Moritz Vendrell
21.00 h. Igualada HC-FC Barcelona

Dissabte 2 de març, semifinals:
18.45 h. vencedor Lleida/Liceo-VencedorReus/Vic (directe Esport3 i esport3.cat)
20.45 h. vencedor Vilanova/Vendrell-Vencedor Igualada/Barcelona (directe esport3.cat; connexions Esport3)

Diumenge 3:
12.45 h. Final (directe esport3.cat; connexions Esport3)

Anar al contingut