Un moment del partit.
El Milan-Barça de Champions, el programa de televisió més vist del 2013 a Catalunya.
Esports

Esport3, amb l'1,4% de mitjana anual d'audiència, és líder en el seu àmbit temàtic a Catalunya

Esport3 és líder en el seu àmbit temàtic. El canal esportiu ha batut aquest 2013, amb l'1,4% de quota mitjana anual, el seu rècord històric, des del setembre al febrer del 2012, data en què es va posar en funcionament.

Actualitzat

Esport3 és líder en el seu àmbit temàtic. El canal esportiu ha batut, amb l'1,4% de quota mitjana anual d'audiència, el seu rècord històric, des del setembre al febrer del 2012, data en què es va posar en funcionament.  Els canals de Televisió de Catalunya han aconseguit el 17,7% de quota. Segons dades de Kantar Media, TV3 liderava el 31 de desembre l'audiència de l'any 2013 amb una quota anual del 13,5% i amb gairebé 3 punts d'avantatge en relació amb Antena 3, la segona cadena classificada.

Els esports han contribuït al liderat de TV3. El programa de televisió més vist a Catalunya de l'any passat va ser l'eliminatòria Barça-Milan de la Champions de la temporada passada, que va tenir 1.730.000 espectadors de mitjana i el 47,2% de quota. El partit de la Supercopa d'Espanya Barça-Atlètic de Madrid va ser el vuitè, i l'eliminatòria Barça-Còrdova de la Copa del Rei de la temporada passada, el desè. El programa posterior al Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 figura en la setzena posició del rànquing, mentre que la cursa figura en el lloc 22.

Anar al contingut