Fórmula 1

Espectacular celebració de Renault a les portes de la Torre Eiffel

Fernando Alonso ja s'està preparant per a la gran festa que aquest cap de setmana hi haurà a Oviedo. Celebraran el segon campionat mundial de Fórmula 1 de l'asturià. Una petita anticipació ja s'ha viscut a París, on seguidors de l'equip Renault s'han trobat als peus de la Torre Eiffel per celebrar el campionat de constructors. La festa ha anat sobre rodes. Amb el títol a la butxaca, s'ha acabat el mal ambient a Renault.

Actualitzat

El bicampió del món de Fórmula 1 Fernando Alonso celebrarà la consecució del seu segon títol diumenge que ve a la seva ciutat natal, en una trobada amb els seus seguidors, als quals saludarà des del balcó de l'ajuntament d'Oviedo. Segons ha informat el consistori, Alonso es dirigirà als seus seguidors des de la balconada de l'ajuntament.

Així mateix, s'instal·larà una pantalla gegant a la plaça de la Catedral amb la finalitat que totes les persones que ho desitgin puguin seguir en directe l'acte en el qual el pilot celebrarà l'èxit amb els seus paisans. La Banda de Gaitas Ciudad de Oviedo acompanyarà els aficionats a la plaça de la Constitució i la Banda de Música Ciudad de Oviedo actuarà a la Catedral.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut