Ascens de l'Espanyol B per la via directa guanyant contra el Compostel·la (4-2)

David Gallego triomfa per partida doble, imbatut a Primera i ascens amb el filial

Víctor PatsiActualitzat

L'Espanyol B jugarà la pròxima temporada a Segona B, després de certificar l'ascens de categoria amb una victòria a casa contra la SD Compostel.la per 4 a 2. En el partit d'anada el resultat havia estat d'empat a zero.

El filial espanyolista ha sigut letal en la primera part. En el minut 25 ja guanyava per 3 a 0 amb gols de Iago (4'), Joselu (21') i Puado (25'). Un càstig massa sever per al campió del seu grup a Galícia. En la represa, victòria parcial del Compos per 1-2. Un marcador que no ha pogut compensar la contundència perica de la primera part. El quart gol de l'Espanyol B l'ha anotat Cristo (76').

Cal destacar la presència a la banqueta espanyolista de David Gallego, que després de substituir de forma interina Quique Sánchez Flores al capdavant del primer equip i de no perdre cap partit a Primera, firma un final de temporada perfecte, amb l'ascens a Segona B per la via directa del seu del seu filial. Gallego acaba contracte el 30 de juny i, en el seu contracte, hi consta una clàusula de renovació automàtica en cas d'assolir el que ha assolit, l'ascens de categoria. Revaloritzat com a tècnic per tot plegat, el seu futur a les banquetes podria amagar alguna sorpresa.