Waterpolo

Espanya venç Grècia per 11-9 i acaba el Mundial en una meritòria setena plaça

La selecció femenina de waterpolo ha guanyat Grècia (11-9) i ha aconseguit la seva millor posició en un Mundial en acabar setena. El combinat s'ha refet del contratemps contra Canadà i ha deixat pràcticament enllestit el partit en un primer quart excel·lent que ha acabat amb un còmode 3-6. Les actuacions de Jennifer Pareja (set gols) i Patricia del Soto (tretze aturades) han estat decisives per donar la victòria a Espanya.

Actualitzat

Pareja, jugadora del CE Mediterrani, s’ha convertit en la jugadora més destacada del partit gràcies a una brillant actuació que gairebé ratlla la perfecció. Pareja ha marcat set dels onze gols de la selecció espanyola d’una sèrie de deu llançaments. Al seu costat cal descatar també les aturades de la portera Patricia del Soto. I és que sobre d’aquestes dues jugadores ha recaigut la responsabilitat del joc ofensiu i defensiu d’Espanya.

La selecció ha començat el partit de manera excel·lent amb un parcial de 3-0, que ha deixat les gregues a remolc. Tot i que les hel·lènniques s’han acostat en el maracador, han vist com entre les aturades de Del Soto i els gols de Pareja, Espanya arribava al descans amb un 3-8 insalvable.

A la segona part i malgrat la pressió de Grècia, l’equip de Mar Sanromà ha conservat l’avantatge fins que ha obtingut la victòria per 11-9, de manera que tanca la seva actuació en el Mundial en la setena plaça. Aquesta és la millor classificació de la selecció femenina en la seva història.

En la final, els EUA s'han imposat a Austràlia per 6-5 i han aconseguit així la medalla d'or per davant les jugadores locals.

Anar al contingut