Futbol

Espanya tindrà un camí difícil per revalidar el seu títol de campiona del Món

Espanya ha quedat enquadrada en la primera fase del Mundial en el grup B, amb Holanda, Xile i Austràlia. En vuitens de final s'emparellarà amb un dels dos millors equips del grup A, on hi ha Brasil.

Actualitzat

Espanya ha quedat englobada dintre del difícil grup B del Mundial de Futbol de Brasil, juntament amb Holanda, Xile i Austràlia. El primer partit el jugarà el combinat espanyol el divendres 13 de juny a Salvador de Bahia contra Holanda, en una reedició de la final del Mundial de Sud-àfrica 2010 que la "roja" va guanyar gràcies a un gol d'Iniesta. La Xile del blaugrana Alexis és un dels rivals que no volia el seleccionador espanyol Vicente del Bosque.

Els dos primers classificats d'aquest grup passaran a la fase de vuitens emparellant-se amb els dos millors equips del grup A, integrat per Brasil, Croàcia, Mèxic i Camerun. De no quedar primers de grup els espanyols podrien emparellar-se amb els amfitrions, que jugaran el partit inaugural de la competició el dijous 12 contra Croàcia.

Altres grups complicats seran el D, amb Uruguai, Costa Rica, Anglaterra i Itàlia, i el G amb Alemanya, Portugal, Ghana i els Estats Units. L'Argentina de Leo Messi no tindrà rivals tan durs en aquesta primera fase en el grup F (Bòsnia i Hercegovina, Iran, Nigèria). França, en el grup E, ha estat el cap de sèrie amb més sort, ja que com a rivals li han tocat Suïssa, Equador i Hondures. El grup C està format per Colòmbia, Grècia, Costa d'Ivori i Japó i l'H per Bèlgica, Algèria, Rússia i Corea del Sud.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut