Pau Gasol, una de les estrelles del partit (EFE)

Espanya tanca la seva preparació per a l'Eurobasket amb una remuntada davant Lituània (78-79)

Espanya debutarà a l'Eurobasket divendres que ve davant de Montenegro, a Cluj (Romania).

La selecció espanyola de bàsquet ha guanyat a Lituània a Vilna per 78-79 després d'una remuntada en el segon temps, encapçalada per un gran Pau Gasol, que ha anotat 24 punts i capturat 8 rebots, i l'aparició d'Álex Abrines en el tercer quart.

Espanya ha encarat el seu últim partit de preparació davant el rival més difícil. Des del salt inicial, el xoc ha estat marcat per la lluita interior pels rebots que els germans Gasol han guanyat a la parella formada per Donatas Montiejunas i Jonas Valanciunas. A la represa, la mala defensa d'Espanya en els tirs de dos punts i en la pintura sobre Valancinas ha permès Lituània cobrar-se la màxima diferència del partit a l'equador del segon acte, amb 11 punts d'avantatge (33-22).

Scariolo ha reaccionat fent tornar a la pista a Ricky Rubio i als germans Gasol per evitar la sagnia anotadora dels homes de Dainius Adomaitis. En sis minuts, els de Scariolo han aconseguir un parcial de 16-6 (50-50, min 26). La remuntada l'ha culminat Ricky Rubio amb una cistella que ha posat Espanya al davant. La trobada s'ha decidit en els últims instants amb el duel entre les dues grans estrelles del partit, Pau Gasol (24) i Jonas Valanciunas (21).

Espanya debutarà a l'Eurobasket divendres que ve davant de Montenegro a Cluj (Romania).