Deulofeu ha estat l'autor del gol d'Espanya sub-21 (sefutbol.com)

Espanya sub-21 es complica la classificació per a l'Europeu amb un empat davant de Suècia al darrer minut (1-1)

Els homes d'Albert Celades han dominat la major part del partit, però un gol desafortunat en pròpia porta a cinc minuts del final ha complicat la classificació per a l'Europeu de Polònia 2017

Oriol LlachActualitzat

Partit vital per als d'Albert Celades per assegurar-se la presència en el Campionat Europeu de Polònia 2017. Després de superar amb total facilitat San Marino la setmana passada, Espanya sub-21 s'ha vist les cares amb la poderosa Suècia, vigent campiona d'Europa de la categoria.

Amb el ja experico Pau López a la porteria i una davantera amb adn blaugrana, Denis Suárez, Gerard Deulofeu i Munir el-Haddadi, a l'onze titular, Albert Celades ha plantejat un partit molt ofensiu.

En els primers minuts, "la Rojita" ha dominat el partit, però, de mica en mica, els papers s'han invertit, els suecs han incrementat la pressió, cosa que ha fet recular els de Celades. L'àrbitre ha xiulat el descans amb un 0-0 al marcador.

A la represa, els d'Albert Celades han pujat una velocitat en el seu joc i, només començar, ha arribat el gol, brillant centrada d'Héctor Bellerín als peus de Gerard Deuloféu, que ha superat el porter suec amb un toc suau després d'una gran desmarcada.

A partir d'aquest moment, "la Rojita" s'ha sentit d'allò més còmoda i ha començat a sentir la confiança per sentenciar, però, lluny d'aconseguir-ho, un penal en el minut 84 a favor de Suècia ha fet aflorar la por entre els de Celades. El capità Olson ha estavellat la pilota a l'escaire, però l'alegria no ha durat ni dos minuts, el temps que ha trigat Suècia a empatar el partit gràcies a un gol en pròpia porta de Merino després d'un rebot desafortunat en un intent de rebutjar la pilota a la sortida d'un córner.