Valero Rivera ha estat clau per derrotar l'equip del seu pare. (Foto: EFE)
Handbol

Espanya s'imposa a Qatar, entrenat per Valero Rivera, i s'anota la quarta victòria en el Mundial (25-28)

La selecció espanyola tenia el pas a vuitens assegurat, però ha donat un cop d'autoritat derrotant Qatar. Ha hagut de suar de valent, ja que en el descans perdia per 10-8. Un immens Valero Rivera, amb 7 gols, ha estat el principal botxí del seu pare, el tècnic local.

La selecció espanyola tenia al davant seu un escull important: els amfitrions dirigits per un vell conegut com Valero Rivera. Qatar ho ha posat díficil però gràcies, curiosament, al seu fill (7 gols i màxim anotador espanyol) i a l'encert d'Aginagalde al tram final Espanya s'ha acabat enduent la victòria (25-28).

El blaugrana Tomàs, amb 6 dianes, ha estat un altre dels destacatats del combinat estatal, on el porter blaugrana Pérez de Vargas ha estat decisiu en els últims minuts.

Amb aquest triomf, el grup de Manolo Cadenas és primer de grup. Espanya tancarà la primera fase contra Eslovènia.