La selecció espanyola podrà marxar de Montreux amb una medalla (EFE)
Hoquei patins

Espanya s'emporta el bronze de Montreux en vèncer França per 5 a 3

Un triplet de Raúl Marín i dos gols més de Lamas i Cristian Rodríguez han fet remuntar l'equip espanyol, que no ha pogut superar França fins al final

La selecció espanyola d'hoquei patins s'ha penjat la medalla de bronze a la Copa de les Nacions de Montreux en batre França per 5 a 3 després d'haver anat a sota en el marcador durant gran part del partit.

Només havien transcorregut nou segons de joc quan França s'ha avançat amb un gol de Carlo di Benedetto, al qual Raúl Marín ha respost dos minuts després per restablir la igualtat. Le Berre ha tornat a posar els francesos en avantatge al 22 i la primera meitat s'ha acabat amb aquest resultat (1-2).

Marín ha aprofitat una falta directa per portar un nou empat al marcador al minut 34 (2-2), però Espanya no tenia ni un moment de tranquil·litat. Segons després ha encaixat el tercer, altre cop de Di Benedetto.

Al 36, enmig d'un joc descontrolat per tots dos bàndols, Cristian Rodríguez ha posat el 3 a 3. Espanya ha empès a la recerca de la medalla i ha aprofitat una inferioritat de França -targeta blava a Roberto di Benedetto-, per obtenir a 6 minuts del final el primer avantatge (4-3) gràcies a un xut de Marín des de lluny amb el qual signava el seu triplet particular. La incertesa ha durat fins al penúltim minut, quan Lamas ha transformat una falta directa i ha deixat el 5 a 3 definitiu al marcador.