Ángel Fernández llança davant Muachissengue (EFE)
Handbol

Espanya s'assegura la classificació per als vuitens del mundial d'handbol derrotant clarament Angola (42-22)

Angola no ha estat rival per a Espanya i menys després dels seus problemes a la porteria

La selecció espanyola  ha segellat la seva classificació per als vuitens de final del mundial de França amb un contundent triomf sobre la selecció d'Angola per 42 a 22. Espanya ja partia amb una clara superioritat respecte als africans, però els problemes del seu rival a la porteria encara ha donat més avantatge als espanyols.

En el minut 9, el porter d'Angola Gilberto Figueira ha estat expulsat per una dura entrada sobre l'extrem Ángel Fernández. En la segona meitat, el substitut de Figueira, Giovany Muachissengue, ha deixat el partit dos minuts amb problemes en un genoll. Sense cap altre porter a la banqueta, un jugador de camp ha ocupat el seu lloc aquest temps.

El seleccionador espanyol Jordi Ribera, davant la feblesa del rival, ha optat per donar minuts als jugadors menys habituals. Ángel Fernández, que no havia marcat en els dos primers partits del Mundial, ha estat el màxim golejador amb 9 gols. A Espanya li resten ara dos partits d'aquesta primera fase, davant de Macedònia i Eslovènia, per assegurar-se passar a vuitens com a primera de grup.