Espanya s'ha classificat matemàticament per a vuitens (Reuters)
Futbol

Espanya s'assegura el pas a vuitens de l'Eurocopa després de guanyar còmodament Turquia (3-0)

Espanya s'ha classificat matemàticament per als vuitens de final de l'Eurocopa després de superar amb facilitat Turquia gràcies als gols de Morata, per partida doble, i Nolito

Actualitzat

L'enfrontament entre Espanya i Turquia ha estat disputat des d'un bon començament, però els de Vicente del Bosque, més encertats, han obert el marcador a través de Morata. Ha estat poc després de la primera mitja hora quan el davanter de la Juventus ha pentinat una centrada de Nolito per fer el primer. Espanya s'ha trobat còmode i només ha tardat dos minuts a fer el segon. Aquest cop, qui havia donat l'assistència ha estat qui ha marcat. El jugador del Celta, pretès pel Barça, ha estat més llest i ha aprofitat un mal refús de la defensa en una pilota penjada per Cesc per ampliar l'avantatge. A l'inici de la segona, Morata ha anotat el doblet, el tercer i definitiu gol del partit. L'ex del Madrid ha aprofitat una bona passada d'Alba per penetrar fins a l'àrea petita i batre el porter Babacan.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Vicente del Bosque suma la segona victòria a l'Eurocopa i s'assegura matemàticament la classificació per als vuitens. Si Espanya suma un punt amb Croàcia també es mantindrà com a primera de grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut