Els jugadors de Croàcia celebren el gol davant d'un capcot Sergi Roberto (Reuters)
Futbol

Espanya perd en el temps afegit contra Croàcia (3-2) i es complica la classificació per la Final Four de la Lliga de les Nacions

Amb un gol en el temps afegit, Croàcia supera Espanya i deixa el combinat de Luis Enrique amb peu i mig fora de la Final Four de la Lliga de les Nacions de la UEFA. Només li valdria un empat entre Anglaterra i Croàcia aquest diumenge a Wembley.

Maria Fernández VidalActualitzat

En el seu retorn a la selecció espanyola, Jordi Alba ha recuperat també la titularitat. Luis Enrique, de fet, ha posat en l'onze inicial els tres blaugranes convocats: Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto.

Primera part ensopida tant d'Espanya com de Croàcia. Però, en la segona meitat, el ritme de joc ha pujat d'intensitat i Kramaric ho ha aprofitat per inaugurar el marcador de l'estadi Maksimir de Zagreb. Ha tret profit d'un pilota perduda per Sergi Roberto i, sol davant De Gea, ha fet l'1 a 0.
La reacció del combinat espanyol ha estat pràcticament immediata. Dos minuts més tard: passada filtrada d'Isco i Dani Ceballos ha inaugurat el seu compte particular de gols internacionals.

Croàcia, però, ha continuat buscant una victòria que el mantigués amb opcions de ser en la Final Four de la Lliga de les Nacions i ha tingut ocasions com aquest xut de Rakitic que ha anat fora. El que sí que ha anat entre els tres pals ha estat aquest cop de cap de Jedvaj, que s'ha quedat sol per rematar una centrada perfecta de Modric i posar el 2 a 1 al marcador.
L'àrbitre ha xiulat penal per mans de Vrsalko dins l'àrea. Sergio Ramos ha estat conservador, no ha arriscat amb l'estil Panenka, i s'ha limitat a clavar un xut ras amb la dreta per fer pujar el 2 a 2.

L'empat ha obert una ofensiva de la selecció espanyola, però el gir del partit ha arribat en el temps afegit quan, de nou, Jedvaj ha desfermat l'eufòria dels croats amb el gol del definitiu 3 a 2.

Amb aquest resultat, Espanya només quedaria com a primera de grup si Anglaterra i Croàcia empatessin en l'últim partit del grup diumenge a Wembley.

 

Anar al contingut