Anabel Medina no ha pogut guanyar Sloane Stephens. (Foto: EFE)
Tenis

Espanya no podrà revalidar la Copa Hopman després d'encaixar la segona derrota en la competició

Espanya no podrà reeditar el títol aconseguit l'any passat de la Copa Hopman, el mundial oficiós de parelles mixtes de tenis, després de perdre avui, amb els Estats Units, el segon partit de la competició.

Actualitzat

Espanya no podrà reeditar el títol aconseguit l'any passat de la Copa Hopman, el Mundial oficiós de parelles mixtes de tenis, després de perdre avui, amb els Estats Units, el segon partit de la competició. En l'individual femení, Anabel Medina, que arrossega problemes físics als genolls, no ha pogut superar Sloane Stephens, que l'ha guanyada per un clar 6 a 3 i 6 a 1. En el segon partit, el masculí, John Isner ha guanyat per 6 a 3 i 6 a 4 Daniel Muñoz de la Nava, el substitut del lesionat Tommy Robredo. El partit de dobles ha suposat per a la parella espanyola guanyar el seu primer set en tota la competició. De tota manera, han acabat perdent el partit per 4 a 6, 6 a 0 i 10 a 4 en el superdesempat.

El format de la Copa Hopman, que es disputa a Perth (Austràlia), inclou una primera fase amb vuit participants dividits en 2 grups de quatre. Després d'una lligueta de tres partits, el primer de cada grup passa a la final de la competició. En caure derrotada contra la República Txeca el primer dia, i ara contra els Estats Units, la parella espanyola no pot quedar primera de grup i, per tant, no pot classificar-se per a la final.

 

 

Anar al contingut