Futbol sala

Espanya necessita els penals per derrotar el Kazakhstan i classificar-se per a la final de l'Europeu de futbol sala

La pròrroga s'ha acabat amb empat a 5 en el marcador i els de José Venancio han necessitat resoldre l'eliminatòria als penals, moment que ha estat decisiva la intervenció del porter blaugrana Paco Sedano

El Kazakhstan s'ha avançat en el marcador amb un gol de Taynan després d'una gran combinació. El conjunt espanyol ha buscat la reacció però ha trobat l'empat a 1 en un acció desafortunada dels rivals i és que Bebé ha servit un córner i la Yesenamarov ha enviat la pilota al fons de la xarxa de la seva pròpia porteria de rebot. El jugador del Barça Lassa, Marc Tolrà, ha fet l'1-2 després d'engaltar al primer toc una assistència de Miguelín.

A la segona part, el Kazakhstan ha sortit a donar-ho tot i ha encadenat dos gols gairebé consecutius del porter Higuita i de Taku, que han fet molt de mal en els homes de José Venancio (3-2).

La selecció espanyola, però, no ha donat el seu braç a tòrcer i ha mantingut el pols. El també blaugrana Joselito ha marcat l'empat a 3, en una jugada d'estratègia combinada amb Bebé. Poc després, Pola ha fet pujar el 3-4, però, a dos minuts del final, Douglas Junior ha fet pujar l'empat a 4 definitiu, que enviava el partit a la pròrroga.

En el temps suplementari, Miguelín ha marcat el 5-4 amb una canonada des de lluny, però els kazakhs han respost amb la mateixa moneda i Zhamankulov ha fet l'empat a 5. A la tanda de penals, el porter del Barça Lassa, Paco Sedano, ha estat decisiu amb l'aturada del primer llançament dels kazakhs.

El conjunt espanyol s'enfrontarà amb la Portugal de Ricardinho a la final, que es jugarà dissabte 10 de febrer, a les 20:45.