Miki Oca i Jordi Sans, dos dels homenatjats
Waterpolo

Espanya guanya Itàlia (7-6) en l'homenatge a la final olímpica de waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona

Fa 25 anys, Itàlia es va imposar a Espanya després de tres pròrrogues

Espanya ha derrotat Itàlia per 7 a 6 aquest dimecres a les Piscines Picornell de Barcelona, en un partit amistós que ha servit per recordar la final olímpica que tots dos equips van disputar en el mateix escenari fa 25 anys, als Jocs de Barcelona. L'any 1992 l'or va ser per als italians, que van acabar guanyant la final olímpica, després de tres pròrrogues, per 8 a 9.

Aquest dimecres, al descans del partit entre les dues seleccions, 7 integrants d'aquell equip espanyol (Oca, Sans, Picó, Ballart, Michavila, Pedrerol i González) i alguns dels seus italians han rebut un homenatge. Un d'aquells nadadors italians, Alessandro Campagna, és l'actual seleccionador transalpí.

La selecció espanyola ha acabat guanyat aquest dimecres gràcies a la bona feina dels seus boies i del porter José Motos a l'últim quart. Al final del tercer, disputat sota una intensa pluja, el marcador era d'empat a 5. Espanya ha marxat en el marcador ja a l'últim període amb els gols de Víctor Gutiérrez i Álvaro Granados.