Espanya guanya Anglaterra (2-0) i fa més gran la seva ratxa d'imbatibilitat

Espanya continua fent història, amb una altra victòria, per 2-0, contra Anglaterra. La selecció que entrena Vicente del Bosque ja encadena 29 partits sense saber què és la derrota. Villa, que va marcar durant els últims sis partits de la selecció espanyola, i Fernando Llorente van marcar els gols del combinat estatal. Espanya va ser molt superior als anglesos, que van cedir la primera desfeta de l'era Capello. Gerard Piqué, que en va ser titular, va debutar amb Espanya. No ho va fer, en canvi, Sergio Busquets.

Feia catorze anys que la selecció espanyola no visitava el Sánchez Pizjuán, i l'afició sevillana va demostrar amb un ple total que tenia ganes de veure-la en acció. Dia de retorns i de debuts, com el de Gerard Piqué amb l'absoluta. Sergio Busquets, en canvi, no es va estrenar. El central blaugrana va jugar de titular, i en el minut 6 va veure de ben a prop la primera ocasió d'Anglaterra, a les botes del davanter de l'Aston Villa Agbonlahor. A partir d'aquí, domini absolut d'Espanya, a qui li va costar trencar la teranyina defensiva dels anglesos. Senna, en el minut 20, va fer el primer avís; quan faltaven deu minuts per al descans, David Villa no va perdonar. Un gol que el converteix en el primer jugador en la història de la selecció que marca en sis partits consecutius.

A la mitja part, Capello va treure tota l'artilleria, amb Lampard i Beckham al capdavant, però Anglaterra només va amenaçar la porteria de Reina amb jugades aïllades, com un xut de Wright-Phillips. Fernando Llorente, en canvi, no va perdonar en el minut 82, en enviar al fons de la xarxa una centrada precisa de Xavi. En l'últim sospir, Carlton Cole podria haver marcat el gol de l'honor per als anglesos, però Marchena la va evitar sota pals. El 2-0 final suposa la primera derrota de Capello com a seleccionador anglès i el setè triomf consecutiu de la selecció espanyola des que l'entrena Vicente del Bosque.