Espanya no perd contra Hongria des del 2008
Handbol

Espanya guanya a Hongria (34-27) en el debut en el Campionat d'Europa d'Handbol

La selecció espanyola d'handbol ha guanyat el seu enfrontament contra Hongria (34-27) en el primer partit del Campionat Europeu que s'està disputant a Dinamarca. Els actuals campions del món comparteixen grup en la primera fase també amb Islàndia i Noruega.

El conjunt entrenat per Manolo Cadenas ha dominat durant tot el partit amb còmodes avantatges. Amb 7 gols per sobre d'Hongria a la fi de la primera part (17-10), els espanyols no han tingut tampoc dificultats durant la segona part. De fet, Espanya ha estat capaç de mantenir els 7 gols d'avantatge també al final del partit. L'hongarès Gergo Ivancsik ha fet 7 gols i ha estat el màxim anotador del partit. Els catalans Albert Rocas i Victor Tomàs, amb 5 gols cadascú, han estat els principals golejadors de la selecció espanyola.

Per la seva banda Islàndia s'ha imposat a Noruega (31-26) en el partit inaugural del grup en la competició. Els islandesos, que s'han situat en tot moment al davant en el marcador, han frustrat el primer partit de Noruega, una selecció que ha despertat interès pels seus bons resultats durant els darrers mesos. Els noruecs seran dimecres els propers rivals d'Espanya en aquest Europeu.