Waterpolo

Espanya esclafa la dèbil Malta en el seu debut a l'Europeu masculí de waterpolo (4-21)

Els homes que entrena el barceloní David Martín han imposat la seva superioritat davant una de les ventafocs de la competició

Actualitzat

La selecció espanyola de waterpolo ha debutat a l'Europeu masculí amb una contundent victòria contra Malta (4-21). Tot i que els maltesos han fet el primer gol del partit, els homes que entrena el barceloní David Martín han imposat la seva superioritat i han acabat esclafant un rival molt dèbil. Al descans, el combinat espanyol ja dominava per un clar 1 a 9 i en la represa ha anat augmentant l'avantatge en el marcador. 

Aquesta golejada situa Espanya com a líder del seu grup perquè, en l'altre partit -molt més igualat-, Montenegro ha superat França per 8 a 6. Precisament, els francesos seran el pròxims rivals dels espanyols.

Victòries de les favorites Croàcia i Sèrbia

La primera jornada del torneig masculí ha acabat sense sorpreses. Els favorits han superat, sense problemes, els seus partits. Debut plàcid de la campiona del món, Croàcia, que ha guanyat Holanda per 15 a 8. No ha faltat a la seva cita amb el gol el català Xavi Garcia, que des de fa un parell de temporades defensa els colors de la selecció croata.

Tan fàcil o més ha estat el partit de la campiona olímpica i europea, Sèrbia, contra Romania. Els jugadors que entrena Dejan Savic han guanyat amb solvència, 11 a 5. No hi ha dubte que són clars candidats a revalidar un títol que han guanyat 4 vegades, les últimes 3 de manera consecutiva.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut