Espanya, celebrant un gol
Hoquei Patins

Espanya es desfà de Colòmbia (5-1) i passa a les semifinals dels World Roller Games

La selecció ha hagut de remuntar el gol inicial de Colòmbia per acabar golejant amb gols d'Adroher, Alabart, Burgaya, Bargalló i Casanovas

RedaccióActualitzat

La selecció espanyola masculina d'hoquei patins s'ha classificat aquest dijous per a les semifinals dels World Roller Games després de guanyar 5-1 una Colòmbia que s'ha avançat al marcador en el primer minut, quan Aristizabala ha aprofitat el rebot d'un penal.

Abans del minut 20, però, Jordi Adroher i Ignacio Alabart han executat la remuntada, certificada al final de la primera part amb el 3-1, obra de Jordi Burgaya. Al segon temps, Espanya encara ha ampliat la victòria amb gols de Pau Bargalló i Albert Casanovas.

Ara els World Roller Games no s'aturen, i aquest divendres la selecció ja disputarà les semifinals contra Itàlia, a les 16.30.