Roberto Bautista celebra el seu triomf amb la resta de l'equip espanyol (EFE)
Roberto Bautista celebra el seu triomf amb la resta de l'equip espanyol (EFE)
Tenis

Espanya elimina Romania i espera rival per a l'última eliminatòria d'ascens al Grup Mundial de la Copa Davis

Després de deixar passar el primer "match ball" en els dobles, l'equip dirigit per Conxita Martínez ha superat Romania en la penúltima eliminatòria per a la tornada a l'elit de la Copa Davis

Actualitzat

Roberto Bautista ha sumat el punt que l'equip espanyol de Copa Davis necessitava per tancar l'eliminatòria davant de Romania (1-4) i seguir aspirant al retorn de l'elit del tenis, el Grup Mundial. Espanya va guanyar els dos duels individuals de divendres, però va cedir en els dobles dissabte. Aquest diumenge ha sentenciat.

El rival que havia de jugar contra Bautista, Marius Copil, ha estat baixa per lesió, i el seu substitut, el doblista Florin Mergea, no ha pogut plantar cara al castellonenc i ha caigut derrotat en tres sets (6-4, 6-3, 6-2). En el cinquè i ja intranscendent partit de l'eliminatòria, Feliciano López ha deixat el seu lloc a Pablo Carreño. El debutant en la Copa Davis ha derrotat Adrian Ungur (6-3, 7-6).

Dimarts, l'equip que dirigeix Conxita Martínez sabrà qui serà el seu contrincant en l'última eliminatòria amb l'ascens al Grup Mundial en joc, que serà un dels vuit d'aquest mateix grup que van caure derrotats en la primera ronda de la Copa Davis.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut