Els jugadors celebrant un dels gols. (Foto: EFE)

Espanya derrota Irlanda per 2 a 0 amb vuit blaugranes a l'equip titular

Espanya ha derrotat aquesta matinada a Nova York Irlanda per 2 a 0, en l'últim partit de preparació abans del començament de la Copa Confederacions, aquest cap de setmana. Espanya ha jugat amb vuit blaugranes a l'equip titular: Valdés, Alba, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa i Pedro. I, a la segona part, també hi ha entrat Cesc.

Espanya ha derrotat aquesta matinada a Nova York Irlanda per 2 a 0, en l'últim partit de preparació abans del començament de la Copa Confederacions, aquest cap de setmana.

Espanya ha jugat amb vuit blaugranes a l'equip titular: Valdés, Alba, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Villa i Pedro. I, a la segona part, també hi ha entrat Cesc.

L'equip de Vicente del Bosque no ha pogut resoldre fins ben entrada la segona part. Abans, Pedro ha estavellat un xut al travesser. El primer gol l'ha fet el valencianista Roberto Soldado, en el minut 68, en resoldre una acció dins l'àrea.

El 2 a 0 final ha arribat en el minut 87. Cazorla passa a Mata i el jugador del Chelsea marca.

Espanya debutarà diumenge a la Copa Confederacions contra l'Uruguai.