Futbol

Espanya demana a la UEFA que inspeccioni l'estat de la gespa de l'estadi de Kaunas

La Federació Espanyola ha demanat a la UEFA que un dels seus delegats inspeccioni aquest dilluns l'estat de la gespa de l'estadi San Darius i San Girenas de Kaunas, on dimarts l'equip de Vicente del Bosque haurà d'enfrontar-se a Lituània en el cinquè partit de classificació per a l'Eurocopa del 2012. La preocupació del seleccionador espanyol és màxima després de rebre un informe molt negatiu d'un dels seus ajudants, Paco Jiménez, que va presenciar en directe el duel entre els lituans i Polònia. Després de l'agònica victòria contra la República Txeca, els internacionals espanyols gaudeixen aquest dissabte d'un dia de festa abans de reincorporar-se a la concentració de l'equip.

Actualitzat
"Ens han explicat que el camp està fatal. Els lituans no en tenen la culpa, però és així. Hi viatjarem, parlarem amb el delegat de la UEFA i farem el que ens diguin", ha reconegut del Bosque.

La mateixa Federació Lituana, per demostrar la seva innocència en el cas, ha publicat a la seva pàgina web una fotografia del terreny de joc completament nevat, una imatge recollida fa pocs dies. Fins i tot un portaveu de la mateixa federació ja havia alertat de la possibilitat de no disputar-se el partit contra Polònia pel mal estat de la gespa.

L'expedició espanyola viatjarà diumenge a Kaunas però no trepitjarà la gespa fins dilluns, el dia en què es decidirà si el partit s'acaba disputant o no.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut