Hoquei herba

Espanya debuta al Champions Trophy amb una derrota contra Holanda (2-5)

Al Champions Trophy d'hoquei sobre herba, Holanda ha derrotat Espanya per 5 gols a 2, en el debut de la selecció espanyola en aquest torneig, que és com un Mundial en format més reduït. La competició es disputa a la localitat alemanya de Mönchengladbach i l'equip entrenat per Dani Martín ha notat, i molt, la renovació de la plantilla. S'hi han trobat a faltar jugadors com Xavi Ribas, Pol Amat o Edi Tubau. Els holandesos s'han avançat gràcies a un gol que ha fet Hertzberger en el minut 10 i un minut després Pau Quemada ha fet l'empat. A partir d'aquí, però, els jugadors que dirigeix Paul van Ass han dominat absolutament el joc i s'han col·locat amb un 4 a 1 favorable. Després, un gol per banda ha deixat el marcador en el 5 a 2 definitiu.