Sergi Roberto ha estat un dels autors de la golejada davant de Liechtenstein (EFE)

Espanya comença el camí cap al Mundial de Rússia 2018 amb golejada davant de Liechtenstein (8-0)

Plàcid primer partit oficial de Julen Lopetegui com a seleccionador espanyol després de debutar la setmana passada en partit amistós contra Bèlgica

Oriol LlachActualitzat

Espanya ha començat amb immillorable peu el camí cap al Mundial de Rússia 2018, una plàcida i contundent victòria davant de la modesta selecció de Liechtenstein (8-0).

Pocs canvis a l'onze titular de Julen Lopetegui respecte al del seu debut, la setmana passada en partit amistós contra la Bèlgica del també debutant i català, Robert Martínez. El blaugrana Sergi Roberto ha entrat per Carvajal i Diego Costa per Álvaro Morata, dos canvis que han fet gol en el recital davant de Liechtenstein.

Justament ha estat el davanter del Chelsea qui ha obert el marcador amb una rematada de cap a centrada d'un llançament de falta. Els de Lopetegui, conscients de la seva superioritat, han jugat tot l'enfrontament a mig gas, mentre que els jugadors de Leichtenstein amb prou feines retenien la pilota més de tres tocs seguits.

Pocs minuts abans del descans, Espanya ha tingut quatre ocasions de gol en una sola jugada, però els rivals han envoltat el seu porter per refusar tots els intents i evitar una nova sonora desfeta.

A la represa, el blaugrana Sergi Roberto ha fet el segon en una incorporació a dins de l'àrea amb una gran passada de Nolito entre les cames del defensor.

El tercer ha sortit de les botes de David Silva després d'una internada per la banda de Vitolo, que ha fet el quart gol quan l'estadi Reino de León encara celebrava el tercer.

Diego Costa ha fet el 5-0 amb una brillant retallada al marcador a dins de l'àrea que el porter ha refusat, però el mateix davanter li ha respost rematant la pilota de cap al fons de la porteria.

A les acaballes del partit, Álvaro Morata, que havia substituït Diego Costa, s'ha apuntat a la festa amb dos gols en un minut. Al minut 90, David Silva ha fet un gol que ha anul·lat l'àrbitre assistent per fora de joc i, al 91, el canari ha tornat a fer diana, la cirereta a un partit que ha estat tot un recital.