Handbol

Espanya comença amb una victòria contra Noruega (32-27) la segona fase del Mundial de Suècia

L'equip espanyol d'handbol ha començat amb una còmoda victòria la segona fase del Mundial. El porter Hombrados i el joc de contraatac de l'equip espanyol han estat claus per sumar dos punts més i seguir amb aspiracions de lluitar per les medalles. Després d'arribar al descans amb un escarit 15 a 12, l'equip de Valero Rivera ha eixamplat les diferències fins al definitiu 32 a 27. Espanya suma cinc punts, i es jugarà l'accés a la lluita per les medalles contra Hongria i Islàndia, els dos pròxims rivals.

Els noruecs han començat guanyant per 2 a 0, però l'equip entrenat per Valero Rivera ha aconseguit igualar el matx amb rapidesa (5-5). Les parades d'Hombrados i els ràpids contraatacs de l'equip espanyol han obert les primeres diferències importants en el marcador (9-5). Espanya ha dominat el joc amb solvència però un gol dels noruecs a l'últim segon de la primera part ha ajustat el xoc  (15-12).

Espanya amplia distàncies a la segona part

A la segona part, Espanya ha sortit disposada a deixar sentenciat l'encontre per la via ràpida, i als quatre minuts de joc ja s'ha situat amb un clar 18 a 12. Les distàncies han anat creixent, davant la desesperació de l'equip noruec, incapaç d'anotar davant la bona defensa del combinat espanyol i les aturades del porter Hombrados (22-13). L'encontre ja no ha tingut més història i amb còmodes avantatges l'equip espanyol s'ha acabat imposant per cinc gols de diferència (32-27). Dominant des de la defensa, Espanya no ha donat opció a Noruega.

Espanya haurà de disputar ara dos partits més en aquesta segona fase, contra Hongria i contra Islàndia. El xoc davant els islandesos pot ser clau per intentar entrar en les dues primeres places, que donen accés a les semifinals del torneig.