Imatge d'arxiu d'un partit de la selecció espanyola (EFE)
Hoquei patins

Espanya cau enfront de Portugal en la tercera jornada de Montreux (2-0)

La selecció espanyola d'hoquei patins va perdre el primer partit en la tercera jornada de la 67a Copa de les Nacions, que es disputa a Montreux

La selecció espanyola d'hoquei patins va caure divendres per 2-0 davant la de Portugal en la tercera jornada de la 67a Copa de les Nacions, que es disputa a Montreux, a Suïssa. Després del debut victoriós contra Angola (4-1) i de la golejada a Xile (9-1) en la segona jornada, l'equip de Quim Paüls ha encaixat la primera derrota.

Portugal va trigar dotze minuts a obrir el marcador, per mitjà de Joao Rodrigues, i Rafa Costa va augmentar la distància en el 16, la qual cosa va obligar Paüls a demanar un temps mort. El marcador ja no va canviar en la resta de la primera part.

La igualtat va presidir tot el segon temps, en què cap dels dos equips va ser capaç de marcar. Portugal va fallar una falta directa en l'últim minut.

Portugal, que ja guanyat quatre títols consecutius i encapçala l'historial de la competició, amb 18 títols, entrarà en la segona fase com a primera de grup, mentre que Espanya, que ha guanyat 16 vegades el torneig, ho farà com a segona.