Els jugadors espanyols celebren el gol de Diego Costa contra l'Iran (Reuters)
Futbol

Espanya busca contra el Marroc la classificació per als vuitens de final del Mundial

La selecció de Fernando Hierro en té prou amb un empat enfront del Marroc, però buscarà un triomf ampli per passar com a primera de grup

Actualitzat

La selecció espanyola buscarà un triomf aquest vespre (20.00) contra el Marroc per assegurar-se un lloc per als vuitens de final del Mundial. Davant d'una selecció nord-africana ja sense possibilitats de classificació, els de Fernando Hierro intentaran aconseguir un triomf ampli per si el primer lloc del grup s'ha de resoldre per goal-average. Portugal, amb 4 punts com Espanya, juga a la mateixa hora contra l'Iran, que, amb 3 punts, també té opcions de classificació en cas de victòria. Espanya, per tant, en té prou d'empatar per assegurar la classificació entre les setze millors seleccions.

No es preveu que el seleccionador espanyol faci gaires canvis en l'onze inicial que va derrotar l'Iran; així que Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets tenen tots els números per sortir en l'onze inicial, així com l'encara blaugrana Andrés Iniesta.

Pel Marroc, el porter del Girona Bounou, fins ara suplent, podria tenir la seva oportunitat, atès que els lleons de l'Atles ja no tenen opcions de classificació.

Portugal, contra l'Iran

Portugal haurà de referendar el pas als vuitens de final contra l'Iran, una selecció dirigida per l'exseleccionador portuguès Carlos Queiroz. Un empat classificaria els de Cristiano Ronaldo, però els condemnaria molt probablement al segon lloc del grup.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut