Luis Enrique, seleccionador espanyol, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Espanya busca a Zagreb el pas a la final a quatre de la Lliga de les Nacions

Espanya, amb Jordi Alba i Sergi Busquets a l'equip titular, buscarà davant Croàcia un triomf que li garanteixi el primer lloc del grup

Actualitzat

El Croàcia-Espanya és un dels partits destacats del programa de la Lliga de les Nacions, la nova competició auspiciada per la UEFA. La selecció espanyola buscarà el triomf a Zagreb per acabar primera del seu grup, fet que li garantiria l'accés a la final a quatre del torneig, que es jugarà l'estiu que ve. En cas d'empat o derrota, els de Luis Enrique dependran de l'Anglaterra-Croàcia de diumenge.

Però més enllà del paper que facin en un torneig mig amistós mig oficial, les dues seleccions afronten un partit important per netejar la seva imatge. Croàcia, finalista en el passat Mundial, ha de respondre després del concloent 6-0 que va encaixar davant Espanya en plena ressaca postmundialista. Espanya, per la seva banda, vol fer oblidar la derrota davant Anglaterra (1-3) que va suposar el primer fiasco amb Luis Enrique a la banqueta.

Jordi Alba va ser la gran novetat en la convocatòria del tècnic asturià i sembla bastant clar que el blaugrana serà titular a l'estadi Maksimir, juntament amb el seu company Sergi Busquets. Més dubtes hi ha al voltant del tercer blaugrana convocat amb Espanya, Sergi Roberto. Pel que fa al també català Pau López, serà un dels porters suplents, ja que el rol de titular està adjudicat a David de Gea. En l'altre bàndol, el blaugrana Ivan Rakitic té un lloc garantit en l'onze de sortida.  

Anar al contingut