Esports

Espanya arriba a Portugal per reprendre la final de l'europeu femení suspesa per l'huracà Leslie

Les jugadores de l'equip espanyol, catalanes la majoria, ja han arribat a Mealhada per jugar el  minut i 45 segons que faltaven en el moment en què es va suspendre el partit per motius de seguretat pels efectes de l'huracà Leslie, que va provocar desperfectes al pavelló

Actualitzat

Aquest dijous se sabrà el desenllaç del Campionat d'Europa femení d'hoquei sobre patins, ja que es jugarà el temps que quedava del partit entre les seleccions de Portugal i Espanya. Les jugadores de l'equip espanyol, catalanes la majoria, ja han arribat a Mealhada per jugar el  minut i 45 segons que faltaven en el moment en què es va suspendre el partit per motius de seguretat pels efectes de l'huracà Leslie, que va provocar desperfectes al pavelló.

Espanya guanyava per 3 a 2 i fins i tot l'empat li serviria per ser campiona d'Europa, és a dir, Portugal ha de fer dos gols en aquest minut i 45 segons si vol guanyar el títol continental.

El català Ricardo Ares, seleccionador espanyol d'hoquei patins femení, ha assegurat en declaracions a TV3 a l'arribada a l'aeroport de Porto que en el temps que queda pot passar qualsevol cosa, però tenen la il·lusió i el convenciment de poder conquerir un nou títol europeu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut