Del Bosque no té ànims de revenja contra Holanda (EFE)
Futbol

Espanya afronta l'amistós contra Holanda a Amsterdam amb molts canvis a l'onze i sense ànims de revenja

El seleccionador espanyol ha assegurat des d'Amsterdam que afronta sense ànims de revenja l'amistós contra la selecció holandesa després de la dolorosa derrota per 1 a 5 en el mundial del Brasil

Actualitzat

La selecció espanyola s'enfronta demà, dimarts, amb Holanda, a Amsterdam, en un partit amistós que servirà per repetir la final de Sud-àfrica i també la dolorosa derrota dels de Del Bosque en la fase de grups de l'últim mundial, al Brasil. El combinat espanyol ha arribat a Amsterdam amb la principal baixa del blaugrana Jordi Alba, lesionat. El seleccionador ha avançat que hi haurà canvis en l'equip respecte al partit contra Ucraïna i ha afegit que no té cap ànim de revenja després de la contundent derrota per 1 a 5.

"No tinc ànims de revenja; el que hem de fer és intentar guanyar i fer-ho de la millor manera possible, sense mirar enrere. Tinc bona estima pel futbol holandès des de sempre. Venim a un estadi i davant una selecció que és dels partits bonics que podem jugar. Hem d'estar a l'altura ", ha assegurat Del Bosque en roda de premsa.

Anar al contingut