Julen Aguinagalde celebra amb ràbia un gol contra el Brasil (Reuters)
Handbol

Espanya accedeix als quarts de final del Mundial amb una agònica victòria contra el Brasil (28-27)

La selecció espanyola d'handbol ha patit de valent per derrotar el Brasil en un duel molt igualat i s'ha classificat per als quarts de final del Mundial de França

La selecció espanyola d'handbol ha hagut de patir de valent per accedir als quarts de final del Mundial. El conjunt entrenat pel tècnic català Jordi Ribera ha sumat un agònic triomf contra el Brasil per 28 a 27 en un duel molt igualat disputat a Montpeller i que no s'ha decidit fins a l'últim minut.

Els brasilers han creat més problemes dels previstos als espanyols, que s'han topat amb un immens César Almeida. L'exporter del Fraikin Granollers ha estat molt encertat i amb les seves aturades ha permès que el Brasil arribés al descans amb dos gols d'avantatge en el marcador (16-18).

La reacció espanyola ha arribat en la represa amb una millora defensiva que ha aturat l'eficàcia golejadora dels brasilers. Tot i això, el duel sempre ha estat molt igualat i ple d'alternatives. A falta de 50 segons pel final, un gol d'Alex Duixebaev ha donat a Espanya dos dianes de renda que han sentenciat el matx.