Hoquei patins

Espanya acaba invicta el Campionat d'Europa i es proclama campiona per quarta vegada consecutiva

La selecció espanyola d'hoquei patins, amb una amplíssima majoria de jugadores catalanes, ha reafirmat la seva hegemonia a Europa amb un nou títol

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha guanyat per quarta vegada consecutiva el Campionat d'Europa després de derrotar en l'última jornada Portugal per 2 a 1. Cap altra selecció n'ha sumat tants de seguits. Natasha Lee i Anna Casarramona són les dues úniques jugadores que han estat presents en tots els títols.

Les portugueses s'han avançat en el marcador molt ràpidament amb un gol de Sousa en el minut 4, però Laura Puigdueta, en el minut 7, i María Díez, en el 25, han capgirat el resultat. Espanya ha guanyat els quatre partits que ha disputat a Matera (Itàlia) en aquest torneig amb format de lligueta, davant França (12-0), Itàlia (3-0), Alemanya (2-1) i, aquest dissabte, Portugal.