Motor

Fernando Alonso, l'únic pilot a completar onze voltes en una jornada marcada per la neu i la pluja

L'activitat ha estat pràcticament nul·la i la majoria d'escuderies han decidit no sortir a rodar per les adverses condicions meteorològiques al Circuit de Barcelona-Catalunya

Actualitzat

La neu no ha estat protagonista només a les carreteres catalanes, sinó també al Circuit Barcelona-Catalunya, on aquest dimecres s'havia de fer la tercera jornada d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1. Però l'activitat ha estat pràcticament nul·la i la majoria d'escuderies han decidit no sortir a rodar per les adverses condicions meteorològiques.

Fernando Alonso (McLaren) ha estat l'únic pilot que ha completat 11 voltes i ha marcat un millor temps de 2:18.545. Daniel Ricciardo, Marcus Ericsson, Robert Kubica i Brendon Hartley també han sortit a rodar a la tarda en condicions de pluja extrema, però no han fet cap volta sencera en una jornada en la qual no s'han pogut treure gaires conclusions.

El pilot finlandès de Mercedes, Valteri Bottas, ha assegurat en roda de premsa que encara és massa aviat per saber el potencial dels McLaren aquesta temporada.

"És molt aviat per saber on està el McLaren, com de potent és. No podem dir encara res perquè són els primers dies"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut