Barça

Es presenta la nova equipació del FC Barcelona per a la temporada 2016-2017

Ja és a la venda, des d'aquest dilluns, la nova equipació del Barça per a la temporada 2016-2017. La samarreta, amb un disseny tradicional, es ven de moment sense cap logotip, a falta que el club tanqui un acord amb algun patrocinador.

Actualitzat

Aquest dilluns s'ha posat a la venda la primera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2016-2017. La samarreta alterna les franges verticals amb els tradicionals colors blau i grana, mentre que els pantalons són blaus amb una petita franja de color vermell.

El model d'aquesta equipació s'inspira en el que va fer servir el club català l'any 1992 en un clar homenatge a la primera Copa d'Europa del Barça, amb Joahn Cruyff a la banqueta. Al revers del coll s'hi por llegir la paraula Barça al costat d'una petita senyera, i a la part interior dels punys hi ha la inscripció "un crit" i "valent"

De moment la nova samarreta es ven sense patrocinador. El club encara no ha arribat a cap acord de renovació amb Qatar Airways, i tampoc s'ha concretat un nou vincle amb cap altre possible patrocinador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut