Trial

Es presenta la 40a edició del Trial Indoor de Barcelona amb Toni Bou com a gran favorit a la victòria

El pilot de Piera, deu vegades campió del món indoor, tindrà com a principals rivals els seus compatriotes Adam Raga, Albert Cabestany i Jeroni Fajardo i el japonès Takahisa Fujinami

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha presentat la 40a edició del Trial Indoor Solo Moto de Barcelona que es disputarà diumenge que ve al Palau Sant Jordi. Toni Bou, el deu vegades campió del món de l'especialitat, tornarà a liderar un cartell de luxe amb la presència dels millors pilots en la primera prova del Mundial Indoor del 2017.

Després d'aquesta cursa inaugural a Barcelona es disputaran quatre cites més: Wiener Neustatd (Àustria), l'11 de març; Marsella (França), el 25 de març i Niça (França), el 31 de març.

Una temporada més, Toni Bou parteix com el gran favorit per revalidar el títol mundial indoor i tindrà com a principals rivals els seus compatriotes Adam Raga, Albert Cabestany i Jeroni Fajardo i el japonès Takahisa Fujinami.

Bou (Montesa-Honda) té el rècord de victòries en la prova barcelonina, amb deu, les últimes vuit consecutives, al marge dels 20 títols mundials que ja acumula entre 'indoor' (10) i aire lliure (10). A més, el pilot de Piera pot aconseguir la seva victòria número 90 en proves del Mundial, acostant-se encara més a les 99 d'un altre nom mític: el britànic Doug Lampkin.



 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut