Kobe Bryant en un partit d'aquest mes d'abril (Reuters)
Kobe Bryant en un partit d'aquest mes d'abril (Reuters)
Bàsquet

Es disparen els preus de les entrades per veure l'últim partit de Kobe o els Warriors trencant el rècord dels Bulls

Aquesta setmana l'NBA viurà una última nit de lliga regular amb dues cites històriques: l'adéu de Kobe Bryant i el possible nou rècord de victòries en Lliga Regular per part dels Warriors. Els preus de les entrades s'han disparat fins a nivells estratosfèrics.

Daniel AlentoActualitzat

L'expectació per assistir, dimecres a la nit, a l'últim partit de la carrera de l'estrella dels Lakers Kobe Bryant o al duel contra els Grizzlies en què els Warriors poden trencar el registre històric de 72 victòries en Lliga Regular dels Chicago Bulls de Michael Jordan de la temporada 1995-96 ha fet pujar el preu de les entrades per viure en directe aquests moments estel·lars.

A Stubhub, el servei de venda d'entrades online d'eBay, els aficionats han pagat una mitjana de 971 dòlars per assistir a l'enfrontament a l'Staples Center entre Los Angeles Lakers i els Utah Jazz, mentre el preu mitjà pagat al mateix portal per un seient al pavelló dels Warriors ha estat de 436 dòlars.

La singularitat d'aquests preus és que són dels més alts de la temporada, i es paguen en dos duels que tanquen la lliga regular i sense cap posició de "play-off" en joc. En el cas de la franquícia de Los Angeles, els preus van començar a pujar quan Bryant va anunciar la seva retirada. Ara mateix l'entrada més barata de les que queden surt per uns 700 dòlars, i la més cara, a peu de pista, per uns 25.000.

En el cas dels Warriors la pujada, de preus ha arribat aquesta matinada, després del seu triomf a la pista dels Spurs de San Antonio. L'augment ha estat de fins a un 134%, i el preu mitjà de les entrades que encara no s'han venut és de 1.594 dòlars. La més barata val 372 dòlars, i la més cara, 15.900.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut