Barça

Es compleixen 30 anys del debut d'Ernesto Valverde amb la samarreta del Barça

L'actual tècnic del Barça va debutar el 9 de novembre del 1988 com a jugador del primer equip blaugrana al camp del Lech Poznan polonès

Actualitzat

Aquest divendres es compleixen 30 anys del debut d'Ernesto Valverde com a jugador del primer equip del Barça. L'actual entrenador de l'equip va jugar per primera vegada amb la samarreta blaugrana en la tornada d'un partit de vuitens de final de la Recopa d'Europa.

Sota les ordres de Johan Cruyff, el Txingurri va debutar al camp del Lech Poznan polonès per intentar guanyar l'eliminatòria. El Barça havia empatat a un a l'anada a casa, i a la tornada, al camp polonès, s'estava repetint el mateix resultat quan Valverde va entrar el camp en el minut 77.

Valverde, que va debutar amb el dorsal 14 i substituint Carrasco, va acabar sent protagonista del partit en la tanda de penals. Després d'una pròrroga sense gols, el partit es va dirigir als penals i Valverde va ser un dels xutadors del Barça, que va guanyar la tanda i es va classificar per als quarts de final d'una competició en què el conjunt blaugrana s'acabaria proclamant campió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut