Tito Vilanova
Tito Vilanova va deixar la banqueta blaugrana el juliol de 2013 per intentar superar la malaltia
Barça

Es compleix el quart aniversari de la mort de Tito Vilanova

El tècnic català va dirigir la banqueta blaugrana la temporada 2012-13, en què el FC Barcelona va conquerir el títol de Lliga

Actualitzat

El 25 d'abril de 2014, la pilota es va aturar, el món del futbol es va quedar glaçat per la mort de Tito Vilanova després de tres anys i mig lluitant contra el càncer. Just dos anys abans, el 27 d'abril de 2012, el llavors president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va escollir-lo com a successor de Pep Guardiola a la banqueta del Barça.

Tito Vilanova va poder veure fet realitat el somni de dirigir l'equip de la seva vida durant la temporada 2012-13, que va estar marcada per la seva recaiguda i les seves absències per sotmetre's al tractament contra el càncer.

L'11 de maig de 2013 el FC Barcelona es va proclamar campió de Lliga i totes les celebracions van estar dedicades a l'entrenador. Aquell mateix mes de juliol, el club va anunciar que el tècnic català havia d'abandonar la banqueta blaugrana per raons de salut. Nou mesos després, la vida de Tito Vilanova es va apagar per sempre més.

 

Anar al contingut