Sergi Roberto celebra amb els seus companys el gol que sentenciava l'èpica classificació del Barça davant del PSG

Es compleix el primer aniversari de l'èpica remuntada del Barça contra el PSG a la Champions

El 8 de març del 2017, el FC Barcelona va eliminar contra tot pronòstic el PSG de la Lliga de Campions

El 8 de març de 2017, fa tot just un any, que el FC Barcelona va deixar el món bocabadat remuntant davant del PSG el 4 a 0 encaixat al Parc dels Prínceps. En un Camp Nou ple de gom a gom, els homes de Luis Enrique van capgirar l'eliminatòria dels vuitens de final.

El gol matiner de Luis Suárez, al minut 3, ja vaticinava que la remuntada era possible. Kurzawa, en pròpia porta, cinc minuts abans del descans, va fer pujar el 2 a 0.

A la segona part, Leo Messi va fer diana de penal, però, quan tot es posava de cara, Edinson Cavani va abocar un gerro d'aigua freda marcant un gol que complicava molt l'eliminatòria. A les acaballes del partit, Neymar va anotar el quart i el cinquè, de penal. En el temps afegit, Sergi Roberto va posar la cirereta amb l'històric i èpic gol que sentenciava la classificació del Barça per als quarts de final de la Champions.