Barça

Ernesto Valverde sobre Mascherano: "De moment és un dels nostres jugadors"

El tècnic del FC Barcelona no ha confirmat la marxa del central argentí

Actualitzat

Ernesto Valverde, entrenador del FC Barcelona, no ha volgut confirmar la marxa de Mascherano al mercat d'hivern. A la roda de premsa prèvia al partit contra el Vila-real (diumenge, 20.45), el tècnic basc ha dit que "encara no ha arribat el mercat d'hivern. De moment, és un dels nostres jugadors, que sempre ha rendit a bon nivell i ha demostrat un gran compromís amb el club".

Valverde sí que ha valorat "el pes, des d'un punt de vista personal, que té en el grup. És un jugador veterà a qui tots respecten. Hi ha jugadors que d'una manera o una altra son referents del vestidor".

L'entrenador basc, però, si que ha reconegut que el club mira amb atenció el mercat d'hivern per reforçar la seva plantilla, tot i que sense infravalorar els jugadors que ja té: "El que volem sempre és reforçar el que tenim. Ens interessa que els jugadors que ja tenim tinguin clar que per a nosaltres són els millors".

Respecte als últims partits, en què Leo Messi no ha estat titular, el tècnic ha explicat que "els jugadors són conscients de les dificultats que comporten temporades tan llargues com les nostres i l'acumulació de partits d'altres temporades, i no hi ha cap problema ni amb Messi ni amb cap altre jugador".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut