Ernesto Valverde (Reuters)
Ernesto Valverde (Reuters)
Barça

Ernesto Valverde planteja el partit contra l'Eibar amb sis rotacions

L'entrenador del Barça ha decidit donar minuts a alguns dels jugadors que menys han jugat des que ha començat la temporada

Actualitzat

Ernesto Valverde ha obert l'armari a l'hora de plantejar el partit del Barça contra l'Eibar i s'ha decidit per donar minuts a alguns dels jugadors que més temps han estat a la banqueta des de principi de temporada.

Així, doncs, el tècnic blaugrana ha introduït canvis a totes les línies. A la defensa, el Txingurri aposta per Javier Mascherano per substituir Samuel Umtiti, a qui ha donat descans i no ha entrat en la convocatòria, i per Lucas Digne en el lloc de Jordi Alba.

Al mig del camp, Paulinho deixa assegut a la banqueta Rakitic després dels bons minuts que va tenir el brasiler davant del Getafe el dissabte passat.

També té premi pel seu bon joc al Coliseo Alfonso Pérez Denis Suárez, que substitueix Luis Suárez en l'onze titular i completarà l'eix atacant al costat de Gerard Deulofeu i Leo Messi.

D'aquesta manera, el Barça surt al Camp Nou amb aquests onze homes: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Mascherano i Digne; Paulinho, Busquets i Iniesta (Denis); Messi, Denis Suárez i Deulofeu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut