Barça

Ernesto Valverde: "La idea és que Dembélé torni a jugar al gener"

El tècnic blaugrana assegura que l'equip està concentrat en el partit d'aquest diumenge. Valverde encara no vol pensar ni en el clàssic ni en el possible substitut de Mascherano.

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha parlat en roda de premsa abans del partit contra el Deportivo de la Corunya, al Camp Nou d'aquest diumenge (20.45). El tècnic blaugrana ha assegurat que el conjunt gallec va començar la Lliga molt fluix però "ha canviat l'entrenador i tinc la sensació que estan en un bon moment i venen amb la idea de fer-se forts" al Camp Nou.

Preguntat pel clàssic, del pròxim 23 de desembre, Valverde assegura que "el nostre objectiu és guanyar demà sense pensar en el pròxim partit". "No em preocupen unes possibles distraccions pensant en el clàssic. Tots sabem la importància del partit de demà i no cometrem aquest error", ha afegit. Un rival que està en ple Mundial de Clubs, que segons Valverde "és un enllaunat de cinc dies. No és el mateix que la Champions, però no li vull treure importància. A mi també m'agradaria guanyar-lo".

Encara està en l'aire saber quin serà el substitut de Mascherano un cop marxi del club, però el tècnic no es mulla: "Mascherano encara està amb nosaltres, encara ens queden dos partits molt importants abans d'acabar i no vull pensar en una altra cosa. Hi ha coses que no es poden comentar amb alegria. Ens pot distreure." Valverde ha confirmat, a més, que tant "el jefecito" com Iniesta "en principi" estaran disponibles pel partit de diumenge. Sobre Dembélé, Valverde ha explicat que "es troba millor, però de moment seguim amb el mateix pla, esperem tenir-lo disponible pel gener".

El tècnic Txingurri també ha comentat la seva experiència al Barça ara que es compleix un any: "Quan arribes a un club tan gran necessites un període d'adaptació a l'entorn, a la manera de treballar, als jugadors... Ho he passat, i m'ha costat, però ho hem superat."

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut