Barça

Ernesto Valverde: "Li poso un 10 als meus primers 100 dies en el Barça"

Valverde, en la prèvia del Barça- Màlaga, ha estat concloent amb la valoració dels seus primers cent dies com entrenador del club blaugrana. Ha lloat a Deulofeu i diu que no està preocupat per la sequera golejadora de Luis Suárez

Actualitzat

L'entrenador del Futbol Club Barcelona ha comparegut en roda de premsa abans del partit que el seu equip ha de jugar a casa contra el Màlaga. Valverde ha valorat la temporada que està fent el seu equip, després dels seus 100 primers dies com a entrenador,  i l'ha qualificat de 10:

 "Li poso un 10 als meus primers 100 dies en el Barça. Veurem ara en els propers partits"

Sobre la sequera golejadora de Luis Suárez i les seves molèsties físiques, el tècnic del Barça ha estat taxatiu: 

"És veritat que va tenir molèsties l'altre dia, però va poder acabar el partit. L'altre dia amb l'Atlètic va fer un gran partit i va marcar el gol. En un partit té tres o quatre ocasions i a més en fabrica per a la resta. El tema d'aquesta lesió la porta bé, l'està solucionant amb garanties. "

Sobre els possibles fitxatges al mercat d'hivern ha dit : 

"El Barça està sempre atent a millorar l'equip si es pot, però al mateix temps vaig amb la idea de treure el màxim rendiment als jugadors que tenim"

Entrenament de tarda amb tots els disponibles

A banda, Ernesto Valverde ha dirigit la darrera sessió d'entrenament del conjunt blaugrana abans de l'enfrontament de Lliga contra el Màlaga d'aquest dissabte. Ha pogut comptar amb els 19 disponibles més els 3 porters. Entre les novetats, Arda Turan s'ha pogut exercitar amb els seus companys amb total normalitat. Pel que fa a les absències, Jordi Alba, que segueix fent treball de recuperació, més els lesionats Dembelé i Rafinha.

Convocatòria:

Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, S. Roberto, André Gomes i Umtiti. Queden fora dels plans d'Ernesto Valverde de cara al partit contra el conjunt que dirigeix Míchel: Arda Turan, Thomas Vermaelen i Aleix Vidal.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut