Barça

Ernesto Valverde: "La Lliga és la nostra prioritat"

Sobre la Copa del Rei, "si dijous remuntem, la derrota contra l'Espanyol serà només una anècdota"

Actualitzat

Ernesto Valverde ha confirmat, abans del partit d'aquest diumenge contra el Betis, que ara mateix la prioritat del FC Barcelona "és la Lliga, no vol dir que no vulguem la Copa o la Champions, però són competicions en què 5 minuts ho canvien tot". "Som molt conscients que no hem guanyat res encara. No noto eufòria a l'equip. Sabem el que ens ha costat arribat fins aquí", ha afegit el tècnic. 

Després de la derrota contra l'Espanyol en el partit de Copa, Valverde té clar que "si dijous remuntem, la derrota contra l'Espanyol serà només una anècdota".  Ara el que toca és recuperar jugadors i centrar-se en el partit contra el Betis on "una de les claus serà salvar la seva pressió".

"Necessitem recuperar jugadors perquè la carrega de minuts és important. Hem de descarregar alguns jugadors per evitar el risc de lesions", explica el tècnic. I és que el Barça té la infermeria bastant plena. Sobre Coutinho assegura que el jugador " està millor i ha d'anar entrant però no sé si estarà per dijous"; Dembélé, Alcácer, Iniesta, Umtiti i Mascherano sembla que encara no estan preparats per a jugar. 

Sobre les novetats en renovacions, Valverde assegura que "la renovació de Sergi Roberto i la de Piqué són bones notícies. Són jugadors implicats amb el club, això és bo per als jugadors del planter que veuen miralls en els quals poder reflectir-se, a més estan fent bona temporada". 

Sobre la incorporació de Mina a l'equip, Valverde explica que el jugador "s'ha d'adaptar, el fet d'estar en plena competició i no tenir amistosos fa més complicat que vagi entrant a l'equip". 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut