Paulinho debutarà com a titular a la Lliga de Campions
Lliga de Campions

Ernesto Valverde introdueix quatre canvis a l'onze titular per rebre l'Olympiacos

Paulinho, Sergi Roberto, Digne i Deulofeu són les novetats del conjunt blaugrana respecte a l'equip que va empatar contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano, i cauen de l'onze Jordi Alba, lesionat, Rakitic, André Gomes i Semedo

Actualitzat

Ernesto Valverde ha apostat per les rotacions i ha introduït fins a quatre canvis a l'onze titular per rebre l'Olympiacos al Camp Nou en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Paulinho, Sergi Roberto, Digne i Deulofeu són les novetats del conjunt blaugrana respecte l'equip que va empatar contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano i cauen de l'onze Jordi Alba, lesionat, Rakitic, André Gomes i Semedo.

El Barça jugarà amb Ter Stegen a la porteria, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti i Digne en defensa, Busquets, Paulinho i Iniesta al mig del camp, i Deulofeu, Messi i Luis Suárez com a trident ofensiu.

Per la seva banda, l'Olympiacos sortirà amb un onze inicial molt defensiu i sense cap davanter centre de referència format per Proto; Koutris, Botía, Nikolaou, Elabdellaoui; Androutsos, Romao; Carcela, Gillet, Odjidja; Zdjelar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut