Ernesto Valverde, en la roda de premsa prèvia contra l'Espanyol
Futbol

Ernesto Valverde es torna a mostrar hermètic sobre el seu futur abans de rebre l'Espanyol a San Mamés

"Intentaré comunicar-ho després de fer-ho al president, no abans. És possible, mai se sap. Estic tranquil. Amb el que tenim aquesta setmana n'hi ha prou i de sobres", ha assegurat el tècnic de l'Athletic Club

Actualitzat

L'entrenador de l'Athletic Club, Ernesto Valverde, s'ha tornat a mostrar hermètic i no ha volgut donar pistes sobre el seu futur durant la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra l'Espanyol a San Mamés. "Intentaré comunicar-ho després de fer-ho al president, no abans. És possible, mai se sap. Estic tranquil. Amb el que tenim aquesta setmana és bastant i suficient", ha assegurat.

Preguntat sobre les declaracions del tècnic del Tottenham, Mauricio Pochettino, en les quals es descartava com a futur entrenador del Barça pel seu passat a l'Espanyol, Valverde també ha tirat pilotes fora. "No tinc cap opinió sobre això, jo tinc un passat molt negre", ha respost fent broma.

El "Txingurri" també ha valorat la bona temporada de l'Espanyol, un rival directe en la lluita per la setena plaça que pot donar accés a Europa si el Barça guanya la final de la Copa del Rei contra l'Alabès. "Se li veu que ha anat progressant, un equip amb presència, ja prevèiem que estaria en la lluita. Tot ha seguit el seu curs i ens trobem que guanyar suposaria molt. Els superaríem en set punts i en el 'goal average'. Davant el Betis van aconseguir remuntar i ficar-se en la baralla, va suposar una pujada de moral. Té la baixa important de Gerard. Són tres punts fonamentals", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut